Lidt om mig

“Hvilket 5-mands team har brugt to måneder på det her” – tænker du nok.

Valdemar Osted

Jeg hedder Valdemar Osted. Og det er bare mig, som har brugt mine sommeraftener. – Tak for det Radikale Venstre. Her gik man lige og troede, at der var lang tid til næste folketingvalg..
Jeg læser Statskundskab på KU, og er konsulent i Common Consultancy, hvor jeg rådgiver politiske organisationer i at blive bedre til at forstå verden med data fra sociale medier, og hvordan de bedst bruges i en kampagne.

Jeg har lavet kampagne siden 2012, hvor Christina Krzyrosiak Hansen og jeg kickstartede hendes valgkamp hen mod KV13. Jeg kan stolt sige, at jeg har en stor aktie i hendes fremragende valgresultat i 2021.

Du kan kontakte mig på:

53684865

valdemarosted@gmail.com

Jeg interesserer mig særligt for krydsfeltet mellem politisk kampagne, data, marketing og hvordan man kan bruge det til at ændre holdninger. Nogle er gode til at sælge sko online – Jeg er god til at sælge holdninger.

Og så er jeg også hamrende nysgerrig, hvilket driver mig lidt rundt. I januar 2020 gik jeg live med Politiskannoncering.dk. Og nu sidder du altså her og læser med i mit nyeste projekt. Jeg kan bruge ret lang tid på at nørde grafer – og der er heldigvis nok andre, som har det på samme måde til, at det giver mening at gøre offentligt.

Jeg har en særlig arbejdsmæssig interesse for, hvordan man kan lave målgrupper på de forskellige annonceringsplatforme. I 2022 kan det være en ret kompliceret affære at vide, hvornår man skal lade algoritmerne arbejde, og hvornår man skal hjælpe dem på vej. Heldigvis kan jeg gennem mit arbejde få lov til, at teste det som giver mening. Oveni giver det mig også en unik indsigt til politiskannoncering.dk – fordi jeg forstår, hvad partierne kan have gang i.

Jeg bruger det meste af min arbejdstid på at hjælpe SF med at få et stærkt folketingsvalg. Ser du noget nice digital kampagne fra dem, er det selvfølgelig mig, som har været indenover 😉 Jeg har gennem Common været den primære ansvarlige for den digitale annoncering hos SF til KV21 og afstemningen om forsvarsforbeholdet.

Når det er sagt, så er jeg så heldig, at mine analyser altid er funderet i objektive data. Med den kan jeg være så unbiased som muligt – det er svært at ændre på, hvem som har fået flest interaktioner, eller har brugt flest penge på annoncering.

Det er jo egentlig ikke så mange steder på internettet, at man kan skrive uendeligt om sig selv.- Så den mulighed lader jeg ikke gå til spilde.

Jeg er 27 år. Gift på sjette år. Far til Inge og Vera. Bor på Christianshavn. – Og veteran.

DET havde du ikke regnet med.

Jeg mødte min kone, da vi begge to i 2014 tog fire måneder til Vestbredden for at være ungdomsledere – i et projekt under DUF. Jeg startede i Den Kongelige Livgarde i 2014, og i 2016 tog jeg til Irak. Som mange andre soldater før mig blev vi hemmeligt gift, inden jeg tog afsted – og gift med stor fest året efter. Jeg endte med at være i Forsvaret i fem år. Fuldstændig klassisk kampsoldat. Stoppede da Forsvaret var Forsvaret (If you know you know), og jeg ikke kunne komme videre, selvom jeg havde alle kvalifikationer til det.

I 2019 jeg blev far til Inge, og det var tid til noget nyt, derfor startede jeg på Statskundskab samme år, og så brugte jeg også en del tid på mit projekt politiskannoncering.dk

Common Consultancy så min mega nice Twitterprofil og skrev til mig. Og damn. Match made in heaven. Common er et ret lille konsulentbureau, som faktisk formår at kunne rådgive handlingsorienteret med udgangspunkt i data. Så hvis man som jeg æælsker Excel ark, datavisualisering, sociale medier og vil lave noget, som faktisk tjener fælleskabets bedste (Deraf Common). Så tror jeg ikke, du kan arbejde et bedre sted i Norden. Er du studerende, og vil du gerne blive god til at arbejde med store mængder data, datavisualiseringer, sociale medier osv. Så skriv endelig til mig. Jeg giver en øl eller kaffe! 🙂 Også hvis du er tidligt på dit studie.

Som resten af København fisker jeg en gang imellem, kan lide god kaffe, har bygget en indbygget reol, jeg har endda brygget en rædselsfuld øl med mine venner.

Men det meste af min fritid bruger jeg med mine børn. Når vi ikke ser Bluey, forsøger jeg indædt at få dem til elske at komme ud i naturen og regn (Man er vel tidligere konstabel).